* <3 *


”Det var en gång som jag träffade en ängel. En ängel så vacker, så att t.o.m den vackraste blomma inte ens kan mätas med dess skönhet.
Ögonen ärdet finaste som finns, ingen kan undgå att drunka i dessa blå, tindrande  ögon. Dess famn har en helande och betryggande känsla, så varm att man aldrig vill bli stående själv.
Den känslan du gav mig, är något som alltid kommer bära med mig.
Din hand rörande min kind så ömt, kommer aldrig att glömmas bort.
Du har gjort bestående märken, i mitt hjärta.”

Dagen har gett en hel del. Först så var det till att ge sig up ur sängen, för att göra mig iordning för jobbet. Runt 12.00 så bar det av till jobbet för att börja 13.00. Har idag även fått mina adressändring, så jag fyllde i alla papper för att posta, men glömde det såklart :/ men får ta det imorgon :)

På jobbet idag har det varit lite fram och tillbaka. Men kul har det varit :) Och stolt blev jag över mig sjäv idag :) Tre gången idag så valde jag att ta trapporna, 5 våningar upp, istället för hissen :) Så gissa om jag har fått motion idag ^^ Sedan när klockan slog 21.00 så slutade vi jobbet :)

Då bar det av mot Gränby, handla toapapper till Mamma och även lite  annat :)

Så nu sitter jag framför daton, efter ungefär 1h 40min som har spenderats till att förlänga naglarna :) Fint blev det ^^

<3

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu