välförtjänt!


… Vilodag efter två nätter jobb, väldigt utdragna, lugna, men samtidigt energikrävande :)
Som vanligt tar dessa nätter ut orken i kroppen och söndagen blir förevigt dömd till, och kommer förbli, en zombie dag :P haha :) så som ni förstår har jag inte åstadkommit mycket under dagen! Att vara hundvakt har varit dagens äventyr, så en fångade film från soffan kortsida, med vovven som myssällskap, så har jag fått tiden att gå :)
Och detta är en sak jag börjat lära mig nyligen. Att kunna uppskatta ensamtid och bara få vara. Jag kan erkänna, det är inte det roligaste men välbehövligt när tankarna bunkrar upp :)
Och bara på dessa få månaderna så har jag börjat lära, jag kan vara själv! :) Tack för hjälpen Peter, du fick mig att vilja försöka, om det så bara var med ord :) Evigt tacksam!

Och resterande av dagen kommer nog spenderas på någorlunda sätt, men den tiden tillsammans med min älskade familj! :)

Dock är tankarna på annat håll och jag saknar en persons sällskap. Om jag kunde uppfinna en teleporterings app så hade allt varit HELT perfekt :$

Så, en söndag. Solen lyser här, värmen är framme och jag blir glad I själen av att träffas med solstrålarna :) Till er; Njut! :) ta vara på dagen och vad den har att ge! :)

2 kommentarer

  1. Comment by Okänd on 03/23/2014 14:57

    vem är den där personen du saknar? du angav peter som ett namn men vem kan den andre personen vara? MVH Mystiska kvinnan

  2. Comment by skrotie on 03/23/2014 15:17

    Namnet förblir ”Mr Okänd” men jag säger att den personen är den andra delen av knäppot ;)

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu