En wake-up…


… call! Verkligen! Som ni kanske läst tidigare, så har det inte varit mina bästa dagar, varken på fritid eller jobb…

Så igår har jag ett litet samtal med den  goaste Sofie som finns. Och hon verkligen ryckte upp mig! Även om det väldigt mycket allvar i samtalet, så kan jag säga att det verkligen hjälpte! Jag har ju haft lite ledigt ifrån jobbet några dagar, och skulle börja igen igår… Men det sket sig ju…

Samtalet hjälpte mig både personligen och i jobbet. För idag när jag åkte hemifrån, så var jag så jävla peppad :D Och det höll faktiskt i sig! :) Jobbet gick så sjukt bra, och hela dagen har varit som guld! :) Har varit glad hela dagen! Kan det bli bättre? :D Ja det kunde det faktiskt. Det hände en liten *hemlis* nu på kvällen, som tyvärr inte kommer upp ännu, men när det är checkat och klart, så kanske det kommer goa’ nyheter ^^

Annars har dagen inte gett så jätte mycket :) Efter jobbet så bar det av till Vänge, för KU :) Gjorde våra egna semlor och la lite pärlplattor ^^ Mys på högsta grad :) Men då tåget från Uppsala gick 21.19 så fick jag åka lite tidigare än alla andra, men det gjorde inget :)

Väl i Tierp och när jag hade hoppat på bussen hemåt, så var det den där BRA busschauffören, en äldre dam :) Vi började prata en massa när vi kom till Skärplinge, så jag var ensam kvar på bussen :) Vi pratade om allt möjligt, jobb, liv, personer, allt mellan himmel och jord :) Hade det riktigt kul den sista kvarten hem :)

Så nu är jag hemma, har tänt alla ljus i lägenheten, släckt alla lampor, och ska nu följa upp ett gott råd från en underbar människa :D Släppa loss och ta ett break från verkligheten!

Är ju faktiskt ensam för första gången i lägenheten, så nu får man passa på!

Pözz <3

- Love My

2 kommentarer

  1. Comment by Linda on 03/10/2011 09:17

    Säger ju att hon är helt underbar :D

  2. Comment by skrotie on 03/10/2011 19:38

    Så sjukt underbar är vad hon är ^^

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu