var ju en sådan…


… toppen dag!

Jag sov över hos Monchi inatt, och behövde inte gå upp alldeles för tidigt imorse. Men hann iaf till att träffa upp kära bror min runt 10 för en födelsedagsfika då jag inte besökte honom i lördags när han fyllde år. Hade riktigt mysigt, vi satt på caféet uppe på Gränby, fågelsången? Heter det så? :) Satt där i ungefär en timme och bara pratade och hade allmänt mysigt :)

Sedan fick jag skjuts ner på stan för att bege mig och hälsa på Carlos med hans älskade jordnötter ^^ Och tiden bara rann iväg, följde med honom till Max och köpte lite käk, gick tillbaka och pratade lite grann :) Men när klockan sedan började närma sig 12.30 så begav jag mig till jobbet för att arbeta några timmar :)

Så nu har man jobbat i 1 ½ timme, och dagen är inte den bästa just nu… Tur för trevliga arbetskollegor måste jag säga! :) Just nu vill jag bara springa ner på stan och sitta i solen, och hålla lite koll… Men sånt kan man inte göra!

Hoppas bara dagen blir bättre! Hoppas! Ska nämligen träffa upp Snuttan min efter jobbet för att sola lite, sen ska jag möta Linus och umgås :D (Linda, du kommer nu få heta Linsu:P )

Btw, håller tummarna för dig Jesper :D Hoppas det går vägen för dig! :)

Men ni kanske kan hålla tummarna för så min dag blir bättre? :) Skulle uppskattas ^^

Men jobbet kallar på mig nu,

Så tills nästa gång;

<3

- Love, My

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu