Skakiga knän…


… och dem är inte så lätta att bota!

Nervositeten sitter i magen och jag bara väntar på att den ska försvinna… Varför tar det sådan tid? Vill lägga allt bakom mig, men måste checka av en punkt i dags to-do lista… Gjort min del nu iaf.

Men gårdagen iaf då. Skulle ju återkomma om den sa jag igår. Jag jobbade till sent på kvällen, och kvällspasset gick inte som jag hade önskat mig. Men efter jobbet var det underbart fint :) Träffade upp Björnen, handlade med oss lite gott att åta och satte oss vid fyrisån :) Satt där och bara var, för att sedan ta bussen till Öregrund :) En liten impuls grej sådär ^^ Somnade dock på bussen, i hans knä, så mysfaktor där :) Sen låg vi och pratade in på småtimmarna och somnade sedan för att gå upp till 7.20 bussen in mot stan för att arbeta :)

Och såklart så somnade jag på bussen. Satt med ryggen mot fönstret och benen över sätet bredbvid. När jag sedan vaknade med ett ryck när vi kommit till Gränby, så märkte jag att det satt folk runt omkring mig och tittade på mig :$ Då började jag fundera på om jag hade pratat i sömnen, snarkat eller bara gjort något roligt xD Så de var en rolig början på morgonen iaf :)

Så sitter nu på jobbet och försöker fokusera lite grann, men en aning svårt…

<3

- Love, My

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu