Fullt upp…


… den senaste tiden! :) Men jag ska inte klaga, har varit en rolig tid :)

Jag har ju varit på Peace and Love festivalen, och jobbat som funktionär :) Träffade en massa nya och roliga människor, och jobba för ännu roligare. Jag vet nu vad jag går för :)

Och i onsdags så var jag själv hemma och passade då på att leta lite jobb och kolla vad som fanns :) Gick ut på metrojobb.se och hittade en kundtjänstmedarbetarjobb på Adecco :) Skickade in mitt CV och personliga brev runt 2.00 på natten, och när klockan var runt 15.30 så ringde Adecco upp mig men jag missade samtalet! :O Gick som på nålar och ville att dom skulle ringa upp. Men sedan på torsdagen så ringde dom upp mig och pratade lite grann. Sen i slutet av samtalet så sa hon jag pratade med att hon ville att jag skulle komma in dagen efter för en intervju :)

Så fredagen gav mig en intervju och Sofia verkade väldigt positiv och nöjd när jag var där som tur var :) För när jag läste igenom kvalifikationerna så var det verkligen JAG :) Och igår… DÅ fick jag ett samtal från Adecco som ville att jag skulle till GE money bank för att få mera info om tjänsten :) Så jag hoppas verkligen att jag har fått jobbet :) Tänk er, banktant My? :) Passar de kanske? :) Hoppas verkligen de ^^

Så nu har man tagit ett bad för att mjuka upp ryggen lite grann, och det väntas nu massage för att sedan sova. För imorgon bär de av till Solna, och GE money bank ;) Är en aningen nervös så håll tummarna för mig! Klockan 10.00 ska jag va där :)

Nej men nu är de sängen som gäller för mig :) Måste vara utvilad imorgon ^^

- Love, My

<3

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu