lyckorus!


Gårdagen fick bjuda på överraskning! Efter en avslutad utbildning på jobbet, så bar det snabbt av hemåt för lättmiddag, för att kunna göra sig iordning och rulla vidare.
Ut på motorvägen bar det, mot Sundsvall (!), och mina hjärnceller gnuggade sig i ett tappert försök att komma på vart vi var påväg.
Jämns med Månkarboavfarten så var det dags för ögonbindel…
Strax därefter stannar bilen och jag blir ledd ut ur BMW:n och in i ett annat fordon, fortfarande med bindeln på! Väl i bilen, så fick jag lätta på ögonbindeln, och tittade snabbt i sidospegeln och reflekterarde över dom gula detaljerna längst med sidan och tänkte att ”den här bilen känner jag igen….” Och då kopplade jag, en Porsche!
Thomas, chauffören, frågade mig; Vad tycker dU om fart? Och strax därefter så stickA bilen iväg med en dundrandes fart! 0-100 på 2,8 sek :O Jag kan ju erkänna att fjärilarna i magen var väldigt vilda!
När vi sedan hade kommit av motorvägen vid Månkarbo, från TIerp, så var det mina tur att få sitta i förarsätet. Jag vågade först inte riktigt tro att jag skulle få köra ett sådant energipaket, men jävlar vilken underbar känsla! Upp till en 200km/h på en tid som jag inte ens hann reagera över. Och leendet var så brett och nådde ända upp över öronen, om inte längre.
Denna tidiga födelsedagspresent, var en av dom bästa på länge! Jag ler fortfarande vid bara tanken på farten och pirret i magen.
Tack finaste Kärleken min, det var en underbar upplevelse som erbjöd ett riktigt lyckorus :) <3

- My

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu