Tänk så skönt det kan vara…


… att vakna av solen som lyser in i sovrumsfönstret :) Vaknade faktiskt innan klockan ringde, skönt :)

Men det var nog för att jag lyckades lägga mig i skaplig tid igår :)

Igårkväll efter att mamma och pappa hade åkt hem, så spenderades kvällen till att sitta och ta det lugnt framför datorn :) Iaf fram tills des att Mino kom hem :) Då umgicks vi lite i köket med datorn, och sedan så begav vi oss ut på en promenad, på en halvtimme ungefär :) Och när vi sedan kom tillbaka och vi kom in i trapphuset så kände jag lukten av pannkakor. Så jag fick något ryck, och när klockan var 22.10 så ställde jag mig och gräddade pannkakor :D Så yummi dom blev ^^ Var ju tvungen att smaka ju ;)

Sen fick jag även ryck och gjorde iordning och rensade bland alla mina viktiga papper :) Och då hittade jag kortet på mig och sissi när vi var i Lanzarote, utanför hotellbaren hållandes en STOR ord på våra axlar :O Shit asså vad jag hatade den ormen, skulle ju ändå ha kort :P haha :)

Nej men dagen då :)

Imorse vaknade jag av solen som lyste sovrumsfönstret och kort därefter så ringde skatteverket om min adressändring. Var tvungen att ha lägenhetsnumret :S Jävla skit tänkte jag! Men när jag väl hade svarat och pratat lite, så knackade det på dörren, klockan 9.00 på morgonen! :O Upp ur sängen, nyvaken och med täcket, så var det till att öppna dörren. Då var det vaktmästaren och en ung kille som skulle in och fixa i lägenheten :O men det gick fort trots allt, men den unga killen var väldigt social av sig, hade riktigt kul :) Han fixade sitt jobb medans vi sprang runt och gjorde oss iordning ^^

Sedan när klockan blev 10.55 så begav vi oss till bussen för att åka till jobbet, eller jag iaf :) Mino har lyx och är ledig till på måndag ^^

Så nu sitter vi på tåget, påväg mot Uppsala, så det kommer säkert en ny uppdatering ikväll/inatt när jag kommer hem igen :)

Bye bye 4 so long

<3

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu