Äntligen…


… freedom! :)

Att göra en njurbiopsi borde man kunna ge som straff till människor. Eller iaf vad gäller 24 timmars vilan… Man ska ju vara sängliggandes, vilket inte är det roliga om man är utan tv eller dylikt.

Men mina 24 timmar var slut i eftermiddags vid 12.30 tiden, vilket är otroligt skönt! :) Fast denna gång så gick tiden ganska så fort. Hade riktigt trevlig sällskap hos mig igår den första tiden, sedan ytterligare trevligt besök på kvällen :) Och jag ligger på en sal som ej har tv ELLER någon radiokudde (så man kan lyssna på radion:P ) Men jag kände ju till tvapparaten som stod i ena förrådet och Jaqueline var hur go som helst och hämtade den till mig :)

SÅ kvällen/natten spenderades ju där :)

Annars så har det inte hänt så mycket mera spännande de senaste 24 timmarna… Förutom förmiddagen idag, där jag ver extremt dikt-produktiv :) Fick ihop ett antal sidor i min diktbok ^^ Stolt :)

Gjorde faktiskt en dikt till bästa Fridus:

”Fridas kakrecept
Ingredienser:
2dl snällhet
5msk omtänksamhetssås
4tsk tokigheter
500g sötsmör
80g fyndighetspulver

Blanda snällhet, omtänksamhetssås och tokigheter väl, till det inte finns några klumpar.
Grädda sedan mitt i ugnen tills kakan får en gyllenbrun yta. Ta då ut kakan, bre direkt över sötsmöret och strö över fyndighetspulvret, så kakan blir täckt. Garnera sedan med pärlsocker för den extra söthetens skull och det blir även en fin detalj till den redan underbart goda kakan.”

Men nu är det så att läkaren håller på att ronda, så jag ska stänga ner här så tackar för denna gång :)

- Love, My

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu