Uppdatering, jag vet :P


ja jag vet själv att uppdateringen inte är med jämn mellanrum, men ibland får jag bara tanken; Nu var det ett tag sedan sist :) Och jag är ju ingen riktig bloggerska, men något kommer iaf ner på tangenterna och bildar inlägg åtminstone.

Den senaste tiden har verkligen varit väldigt upp och ner. Tankarna har varit hit och dit och lite överallt där dom inte borde vara egentligen, men sådant är livet. Man tänker tankar ibland som egentligen är välkomna men som man inte riktigt kan styra över själv. Men ta sig igenom dom, och ta den obehagliga smällen en stund för att sedan kunna få lägga dem i ”avklarad-boxen”… En helt fantastisk plats den där boxen! Blir fort full, men älskar dess papperskorgsknapp, haha!

Men dagarna nu för tiden går otroligt segt och jag försöker fylla ut dom med diverse saker. Mat, vänner, familj, partner, pyssel, jobb… You name it, i think I’ve done it :P Men dom senaste månaderna har gått otroligt fort ändå, på sitt vis och gårdagens kväll spenderades med extrasyster yster för lite hemlighetsmakerier, hihi!
Först självklart var det ju presentutdelning hemma i lägenheten, då hon kom hem för några dagar sedan från sin sydamerika-backpacking resa :) Precis som jag önskat, så fick jag en MASSA olika tesorter. Både för varmt bruk och ice tea for the hot summer days :) Fick även helt underbart armband, ungefär som flätat, som gick i svarta och silverglansiga små pärlor, otroligt fint! Tusen tack fina du, uppskattades jätte mycket.
Men kvällen fortsatte iaf med ett middagsbesök på Thai Village (?) för lite buffé och ett premiärbesök såklart. En restaurang att starkt rekommendera, älskade maten. Där satt vi och planerade massor, som många gånger förr, men skillnaden nu är, att ingenting (känns det som) kan komma ivägen för att det ska bli av! Och nu är det endast några dagar kvar tills det sker! Pirr i magen som tusan :$ Men vi tillsammans lyckades faktiskt få ur min bildversion i huvudet till verklighet! :) Det är inte ofta det händer, men igår bara kom det fram när vi slog två huvudet ihop till ett! Kvällen avrundas med en trevlig promenad tillsammans innan det bar av hemåt till mitt finaste hjärta här hemma.

Så det är väl lite, av allt, som hänt… Hmm… Inte så jätte mycket med uppdatering, men inte så mycket som hänt.

Idag blir iaf en otroligt spännande dag! :) Börjar dagen med barndomsminnen, en skål med jordgubbskräm och mjölk, gudomligt gott! Och självklart, den obligatoriska energindrickan på det, haha! Dålig vana, i know! Sedan runt 12 så bär det av för att möta upp fina vännen Zhwan för lite shopping, bus och bara ta’t lugnt helt enkelt :) Sådant behövs ju även det ibland :)

Och så ska ju kvällen avslutas med middag tillsammans med min kärlek, för att sedan få gå på premiären av ”The Wolverine” :D Längtar massor! Helgen kommer vara lika fullspäckad som denna dag. Imorgon blir det hemligeheter tillsammans med en massa nära, så hela dagen kommer gå åt till det, söndag kommer bjuda på hustitt och avslutas med ÖVERRASKNING! :D Från min sida :P

Hmm… Ja! Det var lite åtminstone, hoppas jag inte tappade bort er helt någonstans mitt i eller så, tankarna far ju lite hejvilt och trängs för att komma ner :P Haha!

Men jag önskar en trevlig dag, för det ska iaf jag ha :)

- Au revoir!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu