Galen helg!


Nu sitter jag här igen :) Lite ovanligt att det blev så tätt inpå, men ibland kan jag med!

Helgen har varit alldeles fartfylld och stojig, fast ändå är den inte slut än :P
Jag träffade upp fina Zhwan i fredags för att göra staden osäker, shoppa lite osv :) För första gången så kom jag hem med bara det jag faktiskt skulle ha, hårfärg :) Stolt blev jag då det är ytterst ovanligt för att vara jag :P

Hjärtat och jag fyllde sedan magarna med lite kinamat innan bion skulle börja :) Gick ju på premiär av The Wolverine, och det är faktiskt den första filmen i ”följden” som jag ser :P Men den är att rekommendera starkt, även oväntat med skratt bjuds på i filmen, gå och se den! :)
Men fredagen tog en oväntad vändning på kvällen. En fina vän till mig bjöd över mig på lite trevligt sällskap och go’dricka, med krogen och dans som efterrätt på det. Riktigt trevligt hade vi, dock blev krogenrundan inställd, men vad gör det? Kommer flera dagar! Vi spenderade natten med underbara människor istället :) En otrolig fredag!

Och gårdagens hemlighetsmakeri, var ju självklart en överraskningsfest för min underbara moster som i onsdags fylld 60 (!) fast hon ser inte en dag äldre ut än 30 ^^ Grattis igen moster! Dagen gav ju då på att fixa till det sista i festlokalen och även hinna fixa till sig själv såklart! Och vips så var allt igång och höll på ändå in på natten :)

Så ja, nu sitter jag här! Kroppen är slut för detta liv, känns det som :P Men idag blir det mera tokerier :)
Först ska vi hem till svärmor min och möta Thomas syskon och mor för att sedan bege oss ut och titta på fritidshus! :) Ska bli så mysigt, hoppas bara det är fint väder så man får se huset ur dess fina miljö :) Det ligger nämligen vid vattnet och klippor osv :) Men det tar inte hela dagen, utan det blir lite hemligheter till kvällen för att överraska älsklingen, så håll tummarna för magkänslan! :$

Egentligen har jag inte tid att sitta här nu :P Har massor att förbereda innan karln vaknar och jag tänkte försöka göra frukost på sängen som en bra start på dagen :) Tur att han var den som drack för två igår, så han förhoppningsvis sover någon timme till iaf! :)

En underbar dag till er, njut!

- Au revoir!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu