Twisted start of the week…


What a messed up monday! :O Sömnen gick ju åt skogen under natten, mardröm på mardröm på mardröm… En bra ”drömstund” var när jag faktiskt hängde en så kallad fiende i vinyltråd i ett träd. Så ja, mina drömmar inatt har bestått av mördande och blivit mördad och jagad. Sedan även en massa andra drömmar, som hela tiden hemsöker mig sen några månader tillbaka… Det vill då säga, en hemsk natt.
Och det har resulterat i en sketen början på måndagen. Klockan ringde vid 9, och ville att jag skulle kliva upp, men kroppen bara skrek nej. Men tvingade mig själv upp, och packade gymväskan för dagen.
Irritationen har varit på högsta nivån idag och jag har bara velat halshugga bråkiga människor. Och jag måste säga… Jag må varit rökfri i 1 år och nästan 4månader men idag… Wow! :O Hemskaste suget efter ett bloss :( Men jag lyckades motstå frestelsen och fortsätter på den ”friska” vägen ;)

Det bästa botemedlet mot dåligt humör, är fantastiska människor som räddade dagen ganska bra och sen lite mat med piggelin som efterrätt! :D Då steg humöret en aning och nu ser jag bara framemot stripteasen senare i eftermiddag :D Och självklart det efterlängtade gympasset! :D
”Jag väljer att vända det dåliga, till något bra.”

Ha en underbar dag fina människor! :)

- Love, My

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu