Resans början…


I januari 2012, las jag in på sjukhuset med en massa problem med min mage i och med min sjukdom. Därefter kom även komplikationer med njurar osv, vilket ledde till att kroppen inte var i dess bästa dagar. Men vid inläggning på sjukhuset så vägde jag då i slutet av januari 93.4kg. Ja, överviktig och jag mådde själv inte bra pga detta. Så jag sjönk ännu mer, kosten släppte jag helt på och orkade ingenting.
Efter flertal månader på sjukhuset så rasade jag i vikt i samband med att jag då lyckades lägga om kosten och även började må bättre i kroppen.

Efter utskrivningen så började jag röra på mig mera, med promenader och dess olika aktiviteter. Och jag fortsatte att rasa i vikt trots bra matintag, även stort intag av onyttigheter.

Idag ställde jag mig på vågen och den visade 48kg. Dvs jag har nästan förlorat en hel jag, på lite mindre än två år. Och med vikten försvann självklart även alla muskler.
När jag var överviktig, så trodde jag aldrig att det skulle vara så svårt att faktiskt kunna gå upp i vikt. Sedan flera månader tillbaka har jag kämpat för att lyckas kliva uppåt på vågstegen och nå min ”kroppen-mår-bra-vikt”, men det hhar varit nästintill omöjligt. Trots träning dom senaste månaderna, så har jag byggt upp styrka och muskler, men vågen rör sig inte ändå.

Så idag, fick jag bekräftelsemailet. Gymkortet är nu införskaffat och här ska det bli uppbyggnad av kroppen!

Jag är själv väldigt nöjd med min kropp, så som den ser ut! Jag vill till och med få lite mera hull på kroppen om man säger så :) Men musklerna har ju som sagt försvunnit med rasandet och jag vill börja ta tag i min kropp och må bra!

Ett steg mot en friskare framtid och jag ger inte upp!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu