En av topparlistan dagarna!


… till större delen! :)

Dagen började med ett helt underbart samtal med bara en massa skitsnack och roligheter, blandat med allvarligare saker att berätta om osv! Men över en timme att prata av sig på, var en riktigt bra start på dagen! :) Tack vännen :)
Redan när jag vaknade så var peppen igång! :D Gjorde mig en krigar frukost, som blev ALLDELES för stor för mig, men magen tackade mig och jag stod mig bra ;)

Och iväg för dagens goda gärning! :) Gjorde en krigarfrukost för fina vännerna i staden innan det bar av till gymmet! :D
Jag erkänner att jag har aldrig varit på ett ”riktigt” gym, förutom några gånger på DHL kontoret, men det var ett ganska dött ställe så inte något jobbigt alls! :) Så känslan att gå till gymmet för första gången, visade sig i nervositet men glädje! :D Och jag var glad att jag inte var själv ^^ Resultatet blev ett riktigt grymt armpass, jag är så glad att ha tagit på mig lite kunskaper från tidigare om träning osv, vilket kommer hjälpa något otroligt! :)
För att avrunda passet; GRYMT! :D

Men sedan kändes allt bara tomt och jag tittade på klockan, snart avgångsdags… Usch! :( Kändes som om en liten bit av mig hamnade i den där resväskan, och jag återfår inte biten förän om ett år. Men jag håller mina tummar och tår att detta år går fort!

Dagen i helhet har varit en av mina topparlistan dagar :) Önskar jag hade denna energi och ork varje dag. Knäppheten blir jag ju knappast av med, men den får gärna stanna! :)

Så tills imorgon; Jag lämnar nu över lite energi och pepp, tillsammans med den dagliga My-knäppheten :) Kämpa!

Inga kommentarer

Inga kommentarer ännu.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Lämna en kommentar


*Skrotie* is proudly powered by WordPress and themed by Mukka-mu

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu